Sedat Peker 7 Videosu - Sedat Peker, Hadi Özışık ile video kaydını paylaştı: Konu ... : + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı.

Sedat Peker 7 Videosu - Sedat Peker, Hadi Özışık ile video kaydını paylaştı: Konu ... : + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı.. Videosunda çekimleri yaptığı mekanı değiştirmesi dikkat çekti. Bizim tv açıklamada şunu yazdı:sedat peker'i̇n 7. Youtube hesabından yayınladığı videolarla tartışma yaratan sedat peker, mekan değişikliğine gitti. Süslü süleyman çok ayıp ettin, yüzündeki boyalar düşünce. Peker videoda uğur mumcu'nun ölümüyle ilgili olarak da mehmet ağar'ı suçladı.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in. Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti.

Sedat Peker'den dördüncü video: Koruma polisimi sen ...
Sedat Peker'den dördüncü video: Koruma polisimi sen ... from www.gercekhaberci.com
Youtube hesabından yayınladığı videolarla tartışma yaratan sedat peker, mekan değişikliğine gitti. Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar. Sedat peker sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin yedincisinde i̇çişleri bakanı süleyman soylu, mehmet ağar, korkut eken ve binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'a ağır suçlamalarda bulunup uyuşturucu ticareti. Peker, süleyman soylu'nun akrabası hakkında iddialarda bulundu. Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi: Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Videosunda hürriyet gazetesi baskınıyla ile i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun oğlu ve kardeşiyle ilgili iddialar ortaya atan peker, bu sabah 'hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar' başlıklı 7.

90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu.

Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Bizim tv açıklamada şunu yazdı:sedat peker'i̇n 7. Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Sedat peker videolarına tam gaz devam ediyor. Sedat peker'in merakla beklenen 7. Süslü süleyman çok ayıp ettin, yüzündeki boyalar düşünce. Yayınladığı yedinci videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya yönelik peker, reşat baba dediği bir akrabasına soylu tarafından baskı yapıldığını belirterek, bir de bak bizim akrabaya baskı yapıyorsun açıklama yapsın. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in.

Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in. + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Videosunu nerede çektiği belli oldu. Sedat peker sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin yedincisinde i̇çişleri bakanı süleyman soylu, mehmet ağar, korkut eken ve binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'a ağır suçlamalarda bulunup uyuşturucu ticareti. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7.

Muharrem Erkek'ten 'Sedat Peker - Süleyman Soylu' videosu ...
Muharrem Erkek'ten 'Sedat Peker - Süleyman Soylu' videosu ... from www.egemedyasi.com
Organize suç örgütü lideri sedat peker youtube'da yayınladığı 7. Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır. + organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sedat peker'in merakla beklenen 7. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı.

İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz.

Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya cevap vereceğini videoyu da yayınladı. Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi: Muğla i̇l emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla. Bizim tv açıklamada şunu yazdı:sedat peker'i̇n 7. Son videosunu farklı bir mekandan yayınlayan peker 'yoklama'sını yaptıktan sonra, bugün çok çok çok videoları çektiği yeri değiştirdiği görülen sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim ifadelerini kullanmıştı. Youtube hesabından yayınladığı videolarla tartışma yaratan sedat peker, mekan değişikliğine gitti. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti.

Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. 38 ответов 31 ретвит 203 отметки «нравится». 90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu. Peker bu kez bir toplantı odasında yayın yaptı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası yedinci videoyu çekti.

Sedat Peker'den 7. Video: Sülü ne oldu?
Sedat Peker'den 7. Video: Sülü ne oldu? from www.demokrathaber.org
Sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar isimli yedinci videosunun youtube kanalından yayınladı. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Süslü süleyman çok ayıp ettin, yüzündeki boyalar düşünce. Organize suç örgütü lideri sedat peker, youtube üzerinden yaptığı yayınlara devam ederek 7'nci videosunu da yayımladı. Peker, süleyman soylu'nun akrabası hakkında iddialarda bulundu. Videosunu nerede çektiği belli oldu. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı.

Sedat peker sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin yedincisinde i̇çişleri bakanı süleyman soylu, mehmet ağar, korkut eken ve binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'a ağır suçlamalarda bulunup uyuşturucu ticareti.

Kamuoyunda sedat peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan atilla peker'in muğla'nın fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası yedinci videoyu çekti. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Peker, siyah gömlekle ilgili olarak ise benim üzerimden bahis yapıyorlar. Süslü süleyman çok ayıp ettin, yüzündeki boyalar düşünce. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. Videosunda çekimleri yaptığı mekanı değiştirmesi dikkat çekti. Videosunu nerede çektiği belli oldu. İşte sedat peker youtube 7. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim ifadelerini kullanmıştı. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama